Prima pagina   Adauga URL   Intra in cont   Parteneri   Contact
 
english   romanian  
Cautare in director
Dupa cuvinte cheie  In URL 
director web

Prima pagina --> Turism --> Agentii de turism
director web
Titlu site:: Cheap International Airline Tickets (623 afisari)
Descriere::  WorldCheaper is an international online booking agency for Airline Tickets, Car Rentals, Hotels, Cruises and Vacations. The site offers a fully automated booking engine and wealth of the travel-related information.

Mai multe detalii URL:: http://www.worldcheaper.com

Titlu site:: Romania private guide (808 afisari)
Descriere::  Romania private guide, romania tours, romania private tours, transylvania tours, travel in romania, tours in romania, dracula tours, bucharest sightseeing, romania small group tours, romania and bulgaria tours.

Mai multe detalii URL:: http://www.tours-of-romania.com

Titlu site:: Oferte Antalya (912 afisari)
Descriere::  Oferte Antalya de la Falcon Travel. Deoarece timpul dumneavoastra este foarte pretios, noi oferim solutii prompte si profesioniste, menite sa simplifice preliminariile organizarii oricarui eveniment. Pregatim fiecare calatorie in cele mai mici amanunte - de la obtinerea documentelor necesare si inmanarea acestora direct dumneavoastra, la birou sau acasa, pana la follow up-ul desfasurarii fiecarui eveniment.

Mai multe detalii URL:: http://www.falcontravel.ro

Titlu site:: Smart travel (688 afisari)
Descriere::  We plan it you do it! Sloganul Smart Travel reprezinta cel mai bine misiunea pe care compania si-a asumat-o inca de la deschidere din anul 2004. De fapt spiritul Smart Travel sta in aceste cuvinte iar sensul lor nu poate fi altul decat acela ca agentia are grija ca orice serviciu oferit oricarui client sa poarte atributul de EXCELENT. Ca si activitate, Smart Travel ofera servicii de ticketing, planificare de vacante, team-buildings, rezervari de hoteluri, iar de la inceputul anului 2007 si servicii de Rent a Car prin achizitionarea de 7 masini noi, cu echipari premium printre care se gasesc Toyota Land Cruiser, Honda Accord sau cabrioleta VW EOS.

Mai multe detalii URL:: http://www.smarttravel.ro

Titlu site:: Servicii in domeniul turismului (773 afisari)
Descriere::  IdealTravel - Servicii in domeniul turismului, turism individual si de grup. Organizarea de conferinte si seminarii (preturi in functie de durata, perioada, categoria hotelului, nr persoane). Asigurari medicale (incheiate cu GLOBAL ASIGUARARI/RAI). Carti verzi Inchirieri microbuze, autoturisme si autocare.

Mai multe detalii URL:: http://www.idealtravel.ro


Agentii de turism
Calatorii
Hoteluri
Localitati
Pensiuni
Statiuni
Agrement
Agroturism
Ghiduri si Harti
Restaurante
Rezervari
Cazare
director web
director web

Copyright © directorweb.info